OyunExe Güvenilir Mi?

OyunExe Güvenliğinizi Nasıl Sağlar?

SSL Güvenlik Sertifikamız Nasıl Çalışır?

  • Süreç şu şekilde çalışır:

  • 3D ile Güvenli Ödeme

  • 3D Secure Nasıl Çalışır? Güvenliği Nasıl Sağlar?

  • 3D Secure'un Avantajları

  • Güncel Stok Takibi

  • Anında Teslimat

OyunExe Güvenilir Mi?

OyunExe güvenilir mi? Sorusu her platform için olduğu gibi bizimde sıklıkla kullanıcılarımız tarafından karşımıza geliyor. Tam da bu yüzden bütün şeffaflığı ile OyunExe güvenilirliği hakkında memnuniyetinizi sağlamak adına sizlere burada birkaç teknik güvenlik detaylarından bahsetmekten büyük mutluluk duyarız. Her şeyden önce şunu bilmenizi isteriz ki güvenliğiniz ve memnuniyetiniz bizim için oldukça önemlidir, bu yüzden aklınıza takılan en ufak bir sorunda bizimle iletişime geçmekten asla çekinmeyin.

OyunExe Güvenliğinizi Nasıl Sağlar?

OyunExe güvenilir mi? Sorusuna cevaben aldığımız en büyük önlemlerin ilk halkasını site içerisinde dolaşırken verilerinizin güvenliğini sağlayan SSL sertifikamız oluşturmaktadır. Bu sertifikamız sayesinde arama motorları tarafından indexlenen verilerinizin güvenilir bir siteden sağlandığı anlaşılır ve olası bir casus yazılımlara karşı bu verileriniz koruruz. Bununla beraber kolay bir kullanıcı deneyimi de sizleri beklemektedir. SSL sertifikası, bir web sitesinin kimliğini doğrulayan ve şifreli bir bağlantı sağlayan dijital bir sertifikadır. SSL, bir web sunucusu ile bir web tarayıcısı arasında şifreli bir bağlantı oluşturan bir güvenlik protokolü olan Güvenli Yuva Katmanı anlamına gelir.

SSL Güvenlik Sertifikamız Nasıl Çalışır?

SSL, kullanıcılar ve web sitemiz arasında aktarılan herhangi bir verinin okunmasının imkansız kalmasını sağlayarak çalışır. Aktarılan verileri karıştırmak için şifreleme algoritmaları kullanır, bu da bağlantı üzerinden gönderilirken bilgisayar korsanlarının okumasını önler. Bu veriler, adlar, adresler, kredi kartı numaraları veya diğer finansal ayrıntılar gibi potansiyel olarak hassas bilgileri içerir.

Süreç şu şekilde çalışır:

  • Bir tarayıcı veya sunucu, SSL ile güvence altına alınmış bir web sitesine (yani bir web sunucusuna) bağlanmaya çalışır.
  • Tarayıcı veya sunucu, web sunucusunun kendisini tanımlamasını ister.
  • Web sunucusu, yanıt olarak tarayıcıya veya sunucuya SSL sertifikasının bir kopyasını gönderir.
  • Tarayıcı veya sunucu, SSL sertifikasına güvenip güvenmediğini kontrol eder. Varsa, bunu web sunucusuna bildirir.
  • Web sunucusu daha sonra SSL şifreli bir oturum başlatmak için dijital olarak imzalanmış bir onay verir.
  • Şifrelenmiş veriler, tarayıcı veya sunucu ile web sunucusu arasında paylaşılır.

3D ile Güvenli Ödeme

OyunExe içerisinde bulunan tüm ürünleri 3D güvenli ödeme yöntemini kullanarak satın alabilir ve hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Ekstra dolandırıcılık koruması için 3D Secure, müşterilerimizin ödeme yaparken kartı veren kuruluşla ek bir doğrulama adımını tamamlamasını gerektirir. Tipik olarak, müşteriyi bankasının web sitesindeki bir kimlik doğrulama sayfasına yönlendirir ve müşteri, kartla ilişkili bir şifre veya telefonlarına gönderilen bir kod girer. Bu süreç, Visa Secure ve Mastercard Identity Check gibi kart ağlarının marka adları aracılığıyla müşterilere aşinadır.

3D Secure Nasıl Çalışır? Güvenliği Nasıl Sağlar?

OyunExe olarak web sitemizde 3D Secure'u etkinleştirdiğimizde ve siz 3D Secure programına kayıtlı kartı kullandığınızda süreç aşağıdaki gibi olur:

  1. Müşteri, ödeme formuna kredi veya banka kartı bilgilerini girer
  2. SecurionPay bir dizin sunucusuyla bağlantı kurar ve kartın programa kayıtlı olduğu mesajını alır.
  3. Müşteri, şifreyi veya tek seferlik bir PIN'i girerek kartı veren bankada kimliğini doğrulaması gerektiğinde 3D Secure sayfasını görür.
  4. 3D Secure kimlik doğrulamasının sonucu SecurionPay'e gider ve ardından satın alan bankaya işlem ayrıntılarını göndeririz.
  5. İşlem, edinen tarafından yetkilendirilir
  6. Müşteri, işlemin başarılı mı başarısız mı olduğu ile ilgili yanıtı görebilir

3D Secure'un Avantajları

3D Secure'un avantajlarından biri de dolandırıcılığı azaltmasıdır. Ayrıca çevrimiçi alışverişi/ticareti daha güvenli hale getirir, marka sadakatini besler, kullanımı kolaydır, web sitelerinde müşteri güvenini artırır ve dolayısıyla OyunExe güvenilir mi? sorusuna en büyük yanıtı vermiş olur. Güvenle alışveriş yapmanıza olanak tanır.

Güncel Stok Takibi

OyunExe olarak sizlere sunduğumuz hizmet kapsamında stoklarımızı sürekli kontrol ediyor ve stok durumunu her defasında güncelliyoruz. Böylelikle stoklarımızda olmayan ürünleri “Stok Yok” olarak işaretleyerek sizlere de bu konuda güncel stok bilgisini vermiş bulunuyoruz. Bu sayede stoklarımızda bulunan bir ürünü boş yere satın almış olmuyorsunuz.

Anında Teslimat

OyunExe’in gelişmiş altyapı ve kullanıcı dostu web tasarım ara yüzü sayesinde siparişini verdiğiniz ürün ya da hizmet için sizlere anında teslimat gerçekleştiriyoruz. Satın aldığınız hizmete göre ilgili ürününüzün ilgili dokümantasyonlarını anında sizlere ulaştırıyoruz. Bu konuda kesinlikle içiniz rahat olsun.

Ürünlerin tamamını üretici firma ve yetkili satıcılardan tedarik ediyoruz. Tamamı orijinal ve kullanıma hazır ürünlerdir!

Bütün bir süreci özetlemek gerekirse, OyunExe güçlü alt yapısı, profesyonel teknik ekibi ile sizlere güvenilir ve kaliteli hizmet sağlamak için 7/24 kesintisiz olarak çalışmaktadır. Gönül rahatlığı ile alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

OyunExe Güvenilir Mi?
OyunExe Güvenilir Mi?

En Güvenilir Oyun Platformu! En Uygun Steam Cüzdan Kodları, valorant vp, pubg uc, lol rp satın al. Ssl sertifikası, 3d güvenli ödeme, anında teslimat ve daha bir çok avantajla birlikte oyunexe Türkiye'nin en güvenilir platformu

Popüler Kategoriler
Valorant ve LoL Bayilik Nasıl Alınır ?
Valorant ve LoL Bayilik Nasıl Alınır ?

Riot Games TR - EU Yetkili Satıcısı Oyunexe üzerinden en uygun fiyatlarla aşağıda bulunan tüm Riot Games ürünlerinin e-pin bayiliğini alabilirsiniz. Valorant ve LoL Bayilik Nasıl alınır detayları burada. Riot Games TR - EU Yetkili Satıcısı Oyunexe üzerinden en uygun fiyatlarla aşağıda bulunan tüm Riot Games ürünlerinin e-pin bayiliğini alabilirsiniz.